668205 visitas - 155 Comentarios
Alternative - Largohesh me e bukur (Official Video)
Alternative Official

Kjo video do ti beje te gjitha nuset te qajne Kendojne : JONALD HAXHIA & PLUTON MEMA Facebook : https://www.facebook.com/J.Haxhia/ Instagram : https://www.instagram.com/jonaldhaxhia/ Tekst & Muzik : Jonald Haxhia Instagram : https://www.instagram.com/jonaldhaxhia/ #KjoVideoDoTiBejeTeGjithaNusetTeQajne #JonaldHaxhia #ALTERNATIVE_LARGOHESH_ME_E_BUKUR #KengPopullore #KengShqip #KengShqiptare #MuzikShqip #MuzikShqiptare #MuzikPopullore

ALTERNATIVELARGOHESHMEBUKURAlbanianfree mc`s ngrihuni ne vallejonald haxhiajonald haxhia genti free mc`s babymariola kacani kolazhponi me dhe emrin neneylli baka vajza nga konispolikeng popullorekolazh jugumuzik shqipmuzik shqiptaremuzik popullorefree mc's do pijme e do bejme qejffree mc`s do behet namiFree Mc`s nene qe me rriteervis behari plaka mbi takaKjo video do ti beje te gjitha nuset te qajne